Privatbyggeri

Intet er for svært til, at vi påtager os opgaven.

Privatbyggeri

​Vi sætter en stor ære i at udføre det mindste såvel som det største arbejde med omhu, så resultatet bliver nøje afstemt med kundens ønsker.

Vi viser altid respekt

Hos Phønix fører vi den tradition videre, som vi for 100 år siden blev grundlagt på: at vise respekt for kunden uanset ordrens størrelse, respekt for håndværket. om det blot drejer sig om at skifte et enkelt vindue eller udføre en tagkonstruktion.

Vore medarbejdere leverer et smukt resultat

Vor lange erfaring med al slags konstruktion, nybyggeri og reparation giver vi hos Phønix videre til vore medarbejdere, som besidder et omfattende kendskab til alle aspekter af det traditionsrige fag og en lige så stor duelighed i udførelsen. Det gælder alle slags arbejder, eksempelvis opsætning af trapper, beklædning af vægge, opsætning af lofter, udskiftning af døre og vinduer, tagkonstruktioner på nybygninger, lægning af gulve, udskiftning og reparation. Nye og ukendte ønsker tager vi imod som en udfordring og en mulighed for at lære nyt. Intet er for svært til, at vi påtager os opgaven. Træ er et levende materiale, som ikke blot skal behandles håndværksmæssigt korrekt; det færdige arbejde skal også stå smukt, og det sørger vore medarbejdere for.​​

Renovering Torvet, Varde

Tilbygning, Billum