Fagentreprise

Inden vi afgiver tilbud på tømrerentrepriser, sørger vi for at sætte os grundigt ind i kundens ønsker.

Fagentreprise

​Phønix er det traditionsrige tømrer- og snedkerfirma, som siden 1915 har udført alle slags fagentrepriser fra små ombygninger til tømrerarbejdet på store nybyggerier.

Vi har mange års erfaring

Vi vil gerne kendes på vore resultater, og de kan ses på alle slags byggerier i store områder af det Vestlige og sydlige Jylland, hvor vi har et godt ry, som vi værner meget om. Vor mangeårige erfaring med tilbud på- og udførelse af tømrerentrepriser har givet vore medarbejdere en faglig dygtighed, som betyder, at nye og ukendte opgaver, vi får, ikke er et problem, men en udfordring, vi tager op og udfører helt efter kundens ønsker.

Vi lytter til vores kunders ønsker

Inden vi afgiver tilbud på tømrerentrepriser, sørger vi for at sætte os grundigt ind i kundens ønsker, for at der ikke skal komme uforudsete og fordyrende tillægsarbejder, som hverken kunden eller vi kan være tilfredse med. Hos Phønix sætter vi en stor en ære i at udføre forarbejdet i planlægningsfasen omhyggeligt som grundlag for den korrekte udførelse af selve byggearbejdet, alt sammen i tæt samarbejde med kunden.​

Ny poduktionshal

Tilbygning af ny hal

Renovering Torvet, Varde