Hovedentreprise

Undgå forvirringen! Lad Phønix samle alle trådene i en hovedentreprise.

Hovedentreprise

Vi kender det alle: hvor blot to-tre mennesker skal give en besked videre, er der utallige muligheder for misforståelse. Det gælder også byggerier. En bygherre skal planlægge for tømrere, rørlæggere, smede, elektrikere, gulvlæggere, kloakmestre, malere. Det kan i sig selv være krævende nok, men når det så kommer til udførelsen af alle disse arbejder, overstiger det de fleste uerfarne bygherrers kunnen. At udføre et stort bygningsarbejde er en meget kompliceret og langstrakt proces, som kan give anledning til megen forvirring, som igen kan blive både fordyrende og give anledning til utallige ærgrelser og forsinkelser. Undgå forvirringen! Lad Phønix samle alle trådene i en hovedentreprise.

Erfaring og nytænkning

At vælge Phønix til at stå for Hovedentreprisen er at vælge en leder af byggeriet, som har en lang tradition bag sig med at få brikkerne i store byggeriers puslespil til at falde på plads, så det hele går op, og resultatet bliver en både praktisk og æstetisk nydelse. Vor lange erfaring betyder også, at vi har opnået stor smidighed, når det drejer sig om at omstille et kompliceret byggeri efter nye ønsker og opgaver, der måtte fremkomme fra bygherre. Det tager vi som en spændende udfordring, vi gerne vil lære af, og udføre til bygherres tilfredshed.​​

Berendse AS – Til- og ombygning

Buen 2-12, Vamdrup

Udbedring af gamle vinduer på Syddansk Musikkonservatorium på Kirkegade, Esbjerg

I 2021 trængte flere vinduer på Syddansk Musikkonservatorium til en overhaling. Flere vinduer havde skader og råd. I stedet for at isætte nye vinduer blev der fundet en alternativ løsning. Vinduerne blev taget ud og de steder hvor der var skader på trælisterne, blev disse udskiftet, og ligeledes med glasset, gummilisterne osv.